Bootstrap 5 menu issues

My website works fine in browser preview and on Solis.

But when I publish it, the top menu heads left (it should be justified right) and hamburger menus no longer work.

I’ve a ticket open for this, but can anyone offer a fix? I’m using 4.3.0.b5.

Thanks.

Hi @Ian, Both work for me. Or have I misunderstood your question?


Hi @Jerry
Hmmm… for me the menu only works correctly on my M1 MacBook, no other Mac or iDevice.
What are you using?

Works on my iPad.

@Malachiman iPhone too?

@Ian yes. No issues that I can see.

@Malachiman

I don’t get this, the hamburgers are completely dead on my iPhone 12 Pro in both orientations and iPads (various) in portrait. Safari, Firefox and Chrome.

Only on my M1 MacBook does it work as it should.

:crazy_face:

Works on my iPhone 11…

No issues on my MBP 16" or iPhone XR. Have you cleared the browser cache (option + cmd + e in Safari) or tried another browser? Just in case…

@pumpkin

Good question, I label my versions so I know I’m looking at the right one, in this case 5-BS5. Version 5 using Bootstrap 5.

And I always export with Cache Bust enabled.

But that’s obviously not enough… I’ve just cleared history and cache on my iPhone 12 and… it’s working as it should.

As is my iPhone 6, my iMac, two old iPads, and a newer one…

I hereby declare:
I will never get caught out by caches again
I will never get caught out by caches again
I will never get caught out by caches again
I will never get caught out by caches again
I will never get caught out by caches again
I will never get caught out by caches again
I will never get caught out by caches again

And this time I mean it.

Thanks guys, panic over…

:face_with_head_bandage:

3 Likes